nomadpsycholoog

Wandeltherapie & retraites

Ik ben een grote fan van hiken, loopmeditaties en pelgrimstochten. Hierdoor kwam ik op het idee om retraites te organiseren waarin ik yoga, mindfulness, psychologie en het wandelen combineer. De details hiervan ben ik nog aan het uitwerken. Op dit gedeelte van de website vind je hier meer informatie over.

Op de camino de Santiago

Mijn intentie is om in 2024 voor een kleine groep een retraite te organiseren waarin wandelen, yoga, meditatie en psychologie worden gecombineerd. Voor het wandelgedeelte denk ik aan een route op de  Camino de Santiago in Spanje en of Portugal. Mocht jouw dit wel wat lijken, neem contact met me op voor meer informatie. De retraite zal plaastsvinden in mei, juni en/of juli

Wandeltherapie

naar buiten gaan, bewegen en de natuur ervaren...

Psychotherapie die gecombineerd wordt met wandelen, buiten zijn en  meditatie in de natuur is naar mijn idee veel effectiever.

Je lichaam in beweging brengen, frisse lucht inademen en echt contact maken de helende elementen van de natuur kan ons helpen om weer meer vreugde te ervaren.

Daarnaast kunnen we inzichten cultiveren waar we in ons vaak drukke bestaan niet aan toekomen.

Yoga and mindfulness classes in pictures

Vragen over wandelretraites?

Neem contact met me op en ik kom zo snel mogelijk bij je terug