nomadpsycholoog

Lichaamsgerichte en energetische therapie

Ik geef naast mijn werk als psycholoog regelmatig reiki healings en thai yoga massages. Ook kan je bij mij een reiki cursus volgen om zelf met reiki aan de slag te gaan.

Reiki

Reiki is een simpele, veilige en natuurlijke methode van energetische therapie of healing.

Reiki is afkomstig uit Japan en het is een methode van “healing” met universele levensenergie die iedereen kan toepassen. Het kan daarnaast ook worden gezien als een techniek voor stress reductie en ontspanning. Het wordt toegepast door het “opleggen van handen” en is gebaseerd op het idee dat “levensenergie” door ons heen stroomt en ons in leven houdt. Als onze levensenergie laag is dan is de kans groter dat we ziek worden of gestrest. En als onze levensenergie hoog is, zijn we meer in staat gelukkig en gezond te zijn. Reiki werkt zowel op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau.

Mijn tarief voor een reiki behandeling van 1,5 uur is 85 Euro.

 

Reiki opleidingen level 1 & 2

Wil je leren om jezelf te helen? Of zou je graag iemand anders willen helen?

Ik geef tweedaagse reiki level 1 en level 2 opleidingen. In deze cursus zal je leren hoe je jezelf en andere kan helen met reiki.

Ik ben per toeval in aanraking gekomen met reiki tijdens een reis in India. Ik ben sindsdien ieder jaar weer in India te vinden om opleidingen te volgen en mijn docent bij reiki cursussen te assisteren.

Beide levels zijn 2  twee hele dagen en het opleidingstarief is per niveau 200,- inclusief btw.  Door de coronamaatregelen kan ik momenteel geen opleidingen plannen. Als je de opleiding op een datum later in het jaar zou willen doen laat het mij weten. Ik zal deze cursus weer gaan aanbieden als dit weer mogelijk is in verband met de corona maatregelen.

Je zal maximaal met 5 andere mensen in de groep zijn, dus dit betekent dat er veel individuele aandacht is en ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Aan het einde van de cursus is het de bedoeling dat je 21 dagen gaat oefenen met zelf heling. Daarnaast zul je een certificaat ontvangen. Mocht je meer vragen hebben over level 2 of level 3 laat dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Wat leer je in reiki niveau 1?
Je leert wat reiki is
Je leert over de historie en de herkomst van reiki  
Je leert hoe je jezelf kan gronden en beschermen
Je leert chakra balancing
Je leert hoe je reiki als een meditatieve practice kan toepassen
Je ontvangt de reiki attunements van een reiki master
Je leert hoe je jezelf en anderen kan helen
Je oefent met jezelf en anderen helen
Je leert veel verschillende manieren om reiki in je dagelijks leven toe te passen
Je leert over de reiki precepts

Thai yoga massage

Ik heb een opleiding van 120 uur in thai yoga massage gevolgd bij de Sunshine massage school in Chiang mai. Ik heb zo een 3 maanden fulltime as thai yoga masseuse gewerkt in een herberg op de camino de Santiago.

“Thai massage” of “Thai yoga massage” is een traditioneel healing methode waarin accupressure, Indiaanse Ayurvedische principes en geassisteerde yoga poses worden gecombineerd.

Traditionle Thai massage gebruikt geen olie of lotions. Tijdens de behandeling houdt de ontvanger van de massage zijn kledij aan. Het lichaam wordt in verschillende poses gezet, er wordt druk uitgevoerd op verschillende drukpunten om de levensenergie beter te laten stromen en ontspanning in het lichaam te brengen.

De ontvanger draag wijde, comfortabele losse kleding. De massage wordt gegeven op een mat of stevige matras op de vloer. Tijdens de behandeling wordt de ontvanger in verschillende yoga achtige poses gezet die gecombineerd worden met het uitvoeren van druk.

In het algemeen werkt de behandeling op verschillende energielijnen in het lichaam die vergelijkbaar zijn met de accupuntuur lijnen in de chinese geneeskunde. Neem direct contact met me op als je meer informatie wenst.

Het tarief voor een thai yoga massage van een uur is 85 Euro.

Wil je meer informatie over Thai yoga massage of reiki?

Contacteer me via email en ik neem zo snel mogelijk contact met je op